Labioplastika

Prevelike, viseče ali asimetrične sramne ustnice so lahko velika psihična obremenitev za vsakožensko, ki se s tem problemom srečuje.

Prevelike ustnice lahko povzročajo nelagodje zaradi drgnjenja s perilom, pri športnih aktivnostih in spolnih odnosih. S tem pomembno vplivajo na slabše počutje in samopodobo.

Težavo lahko odpravimo s posegom labioplastike. Poseg izvedemo v lokalni, po želji pa v splošni anesteziji. Pri posegu kirurško odstranimo odvečno, viseče tkivo, naredimo simetrizacijo sramnih ustnic in jih estetsko oblikujemo. Po potrebi lahko velike sramne ustnice preoblikujemo tako, da jim dodamo volumen z lastno maščobo, ki jo odvzamemo iz mesta na telesu, kjer je maščobe več.

Operativno tehniko individualno prilagodimo tako, da je kar najbolj ustrezna glede na obliko, simetrijo in količino odvečnega tkiva, na ta način pa je rezultat kar najboljši.

Po posegu je potreben zmeren počitek in nekajdnevna zmanjšana aktivnost, po kakem tednu pa želahko pričnete z običajnimi vsakodnevnimi aktivnostmi.

Po operaciji so male sramne ustnice manjše, estetsko oblikovane in več ne motijo pri vsakodnevnihaktivnostih, na primer na kolesu ali pri športnih aktivnostih, večje zadovoljstvo in samozavest pa je tudi pri intimnih aktivnostih.

g

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod

Instagram