Asist. Tina Mlinarec, dr.med.

Naročite termin

Izpolnite formo:
Asist. Tina Mlinarec, dr.med., specialistka otorinolaringologije, vsa leta je posredno ali neposredno predana pomoči sočloveku, želja po združevanju medicine in umetnosti pa jo je pripeljala do spoznavanja postopkov in tehnik presajanja las, ki za optimalen rezultat potrebujejo človeka z veliko občutka, potrpežljivosti in natančnega planiranja in izvedbe.

Dr. Mlinarec je procese, ki so pomembni za uspešno transplantacijo las, osvojila skozi vrsto daljšega intenzivnega izobraževanja in vključevanja v posege transplantacije las po najnovejših metodah v zasebnih klinikah v tujini, kjer je tudi pridobila mednarodni medicinsko estetski certifikat s področja FUE in DHI tehnik.

Specialistično dejavnost je opravljala v ORL ambulanti v Kranju ter v sklopu specialističnih ambulant v Splošni bolnišnici Jesenice ter kot predstojnica specialističnih dejavnosti posameznih medicinskih strok v SB Jesenice, kjer je poleg vodenja in organizacije ambulant različnih specialnosti, večino časa posvečala inovacijam, izboljšanja kakovosti storitev ter zadovoljstva pacientov. Pred tem je bila zaposlena v Splošni bolnišnici Murska Sobota, specializacijo je po zaključeni Medicinski fakulteti v Ljubljani opravljala na Kliniki za otorinolaringologijo ter cervikofacialno kirurgijo v Ljubljani, z različnimi estetskimi postopki pa se je srčevala v sklopu estetske klinike.
Specializacija

Otorinolaringologija in cervikofacialna kirurgija

Področja delovanja:

transplantacija las, otorinolaringologija

Lokacije ambulant:
g

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod

Instagram