Laura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Naročite termin

Izpolnite formo:
»Vsaka zadovoljna in nasmejana ženska je lepa ženska in nasmeh na njenem obrazu je tisti, ki jo naredi še bolj samozavestno. Poslanstvo mojega dela v kliniki je, da vsaka odide iz nje umirjena, zadovoljna in z nasmehom na obrazu. In z vsemi potrebnimi nasveti, da ohranja samozavest tudi doma.«

Laura deluje na področju pomlajevalnih tretmajev in medicinske kozmetike že dobrih 10 let, zadnja leta pa v estetskih klinikah izvaja predvsem pomlajevalne tretmaje obraza.

Njeno ožje področja dela so izvajanje radiofrekvenčne Pelleve terapije in kemičnih pilingov kože ter druge pomlajevalne metode, kot so mezoterapija, microneedling, ProFacial in HIFU. Pri dermatoloških negah se srečuje z raznovrstno kožno problematiko, predvsem rozaceo, hiperpigmentacijo, dermatitisom, starajočo kožo, aknami in problematično najstniško kožo.

Laura je aktivna tudi na izobraževalnem področju, saj svoje znanje in izkušnje predaja naprej s poučevanjem na slovenskih in svetovnih kongresih ter visokih in višjih strokovnih kozmetičnih šolah. Je moderatorka na portalu Med.Over.Net in svetovalka na portalu Vizita.si.
g

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod

Instagram