Povečanje ustnic

Lepe, polne, estetsko oblikovane ustnice so okras vsakega obraza. S polnili na podlagi hialuronske kisline vam povečanje ustnic doda volumen, oblikuje rob, kupidov lok ali pa tisti nagajivi gubici, ki povezujeta področje pod nosom in zgornji rob ustnic (strokovno imenovan philtrum ali v prevodu stare grščine "ljubezenski šarm"). Postopek povečanja ustnic je hiter, saj traja le nekaj minut, obstojnost pa dolgotrajna.

Lokacija

Ljubljana, Maribor, Ptuj

Zdravnik

mag. Miran Križančič dr.med.

Trajanje posega

15 - 30 min

Nazaj na delo

takoj

Anestezija

Lokalna anestetična krema

Cena

240 - 350€

Značilnosti posega povečanja ustnic

“Imela bi bolj polne ustnice, lepšo obliko! Ampak me je ful strah, ne želim si biti kot račka…”

Pogoste besede v naši ambulanti. A strah je popolnoma odveč. Vsi takoj prepoznamo lepe ustnice. Vedno so bile del telesa, ki privlači, izziva, izraža veselje in žalost, radost in skrbi, pa tudi strast in poželenje. Ustnice so del telesa, ki je običajno tudi prvi v intimnem stiku dveh oseb.

In lepe, polne, estetsko oblikovane ustnice so okras vsakega obraza. Popolnoma naravno je, da volumen ustnic s časom upada, zaradi tega pa se spreminja tudi oblika.

Zato ni čudno, do so si ženske (pa tudi moški) ustnice skozi zgodovino želele poudariti: s šminko, obrobami in na zadnje tudi s polnili. Trajna polnila so obljubljala trajno lepoto, a je na žalost realnost pokazala, da je lepota s trajnimi polnili povečanih ustnic še kako minljiva, težave, ki jih takšno povečanje ustnic pusti, pa so trajne in pogosto praktično nerešljive.

Na srečo so s prihodom polnil na podlagi hialuronske kisline lepe, polne in vabljive ustnice dosegljive vsakomur. Izbor polnil je za povečanje ustnic izredno pomemben, saj obstajajo na tržišču cenena polnila, ki lahko povzročajo grudice, alergije, predvsem pa se razgradijo bistveno hitreje, kot kvalitetna, a seveda tudi dražja polnila. Vedno je smiselno vprašati tistega, ki vam polnila daje, katera uporablja in kako dolgo držijo. Kvalitetna polnila preverjeno držijo tudi eno leto, njihov volumen pa se zmanjšuje le počasi.

S polnili na podlagi hialuronske kisline lahko dodamo volumen, ki se je z leti zmanjšal, oblikujemo rob, kupidov lok ali pa tisti nagajivi gubici, ki povezujeta področje pod nosom in zgornji rob ustnic (strokovno imenovan philtrum ali v prevodu stare grščine “ljubezenski šarm”).

Povečanje ustnic je hitro, saj traja le nekaj minut, vbodi pa tudi niso pretirano boleči, uporabi pa se tudi lokalni anestetik. 

In ja, strah, da bo izgled “račkast” ali umeten, je ob ustrezni količini kvalitetnega polnila s hialuronsko kislino na pravem mestu popolnoma odveč!

Resnično pomembno pa je, da povečanje ustnic zaupate nekomu, ki je vešč oblikovanja ustnic s polnili s hialuronsko kislino, saj bo le tako rezultat dober, obstojen in tak, da boste na svoje ustnice ponosni. Pa saj jih tudi sicer ne zaupate kar vsakemu!

Pred posegom

Za povečanje ustnic posebne priprave niso potrebne. Pred posegom bomo odstranili morebitno šminko in ostanke ličil, tako da bo aplikacija polnila varna in čim bolj natančna.

Zaradi manjše možnosti modric je priporočljivo, da pred posegom ne jemljete zdravil prosti strjevanju krvi (v kolikor je to iz zdravstvenih razlogov mogoče).

Okrevanje

Po povečanju ustnic bodo te nekoliko otečene, na mestu vdobov se lahko pojavi kakšna manjša modrica, ki v nekaj dneh izgine. 

Priporočljivo je, da takoj po posegu področje hladite z ledom preko tkanine, saj tako zmanjšamo otekanje. Oteklina je običajno prisotna na dan posega in zjutraj dan po posegu, kasneje pa popolnoma izgine. 

Mi bomo poskrbeli, da bo povečanje ustnic opravljeno strokovno in estetsko, vaše ustnice pa bodo polne in lepe ter služile kot okras vašega obraza!

Pogosta vprašanja

+ - Kako vem, da potrebujem tak poseg?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore  

+ - Ali se po posegu vidijo brazgotine?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore  

+ - Bodo opazili, da sem imel Facelifting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore 

+ - Lahko Facelifting združim z drugimi posegi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore 

+ - Več vprašanj...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Dodatna vprašanja nam lahko pošljete na info@revive.si

g

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod

Instagram